Thema Kookworkshops

Thema Kookworkshops Le Club Culinair

Seizoensgebonden Kookworkshops

Wilt u een kookworkshop volgen met een land als thema, dan kan dat.

Klik op het land van uw keuze en bekijk de mogelijkheden. Wilt u een ander land als thema, dan kan dat ook.

Verder geven we ook workshops die te maken hebben met de tijd van het jaar. Bijvoorbeeld het wildseizoen, uw eigen kerstdiner leren maken of de aspergeperiode. Het programma van bovenstaande workshops ziet er als volgt uit:

Op de dag zelf wordt u ontvangen met een kopje koffie of thee. Dan gaan we de keuken in en worden de gerechten die u gekozen heeft uitgelegd. We splitsen ons dan op in koppels en gaan de voorbereidingen van het gekozen gerecht maken. Tijdens deze voorbereidingen drinken we gezellig een drankje tussendoor voor de inspiraties. Na ongeveer 2 uurtjes zijn we klaar met de voorbereidingen en gaan we aan tafel. U hoeft de afwas niet te doen.

KoffieHet koppel van het voorgerecht serveert dan zijn gerecht, daarna is het volgende koppel met zijn gerecht aan de beurt om deze te serveren, enz enz. Als het laatste koppel van het dessert aan de beurt is geweest wordt er tot slot door ons een kopje koffie of kopje thee geserveerd. Zo heeft u een hele gezellige ingevulde avond met alles er op en er aan.