Tapas

Tapas Le Club Culinair

Tapas

Tapas

  • Mini carpaccio met balsamicodressing.
  • Salade van gemarineerde fetakaas, olijfjes, gemarineerde artisjokhartjes en groene sla.
  • Albondigas (kleine gehaktballetjes gestoofd in tomaten knoflooksaus).
  • Empanadas (halve maantjes van bladerdeeg met tonijn en fijne groenten).
  • Gemarineerde artisjokbodems met salade van gerookte kipfilet en serannoham.
  • Gamba’s in knoflookolie.
  • Spaanse quiche met verse peper en fijne groenten.
  • Flan catalaan met vanille roomijs.

Het bovenstaande tapasmenu is slechts een voorbeeld van best verkochte tapasmenu. Heeft u andere ideeën , dan kan dat natuurlijk ook.

Informatie

De kookworkshop duurt ongeveer 4 uur en kost €49,50 per persoon. (inclusief de drankjes)

Deze kook­work­shop wor­dt gehouden op alle dagen van de week, en de start­tijd is in over­leg met u.
Indien de door u opgegeven datum en tijd niet beschik­baar is kri­jgt u dit z.s.m. te horen.
Het min­i­mum aan­tal deel­ne­mers is 4 per­so­nen, het max­i­mum is ongeveer 8 per­so­nen. ( uitloop tot 10 personen)
Betal­ing is con­tant na afloop of via de bank vooraf.
Wilt u via de bank betalen dan wordt de rekening vooraf via de mail aan u toegestuurd voor uw administratie.
Deze betaling dient voor aanvang van uw reservering door ons ontvangen te zijn.

Inschrijven

Inschrijven kan telefonisch op nummer 0174-641878, of exclusief voor deze Petit Fours workshop via het volgende formulier:

Velden met een * zijn verplicht