Oosterse Keuken

Oosterse Keuken Le Club Culinair

Menu 1

Mihoen

  • Gemarineerde oedangs in tempurabeslag gebakken met pikante saus
  • Krachtige shi – takebouillon met kerrie.
  • Gebraden varkenshaasjes met tjsauw – siu kruiden.
  • mihoen en gewokte seizoengroenten.
  • Salade van vers fruit met vers litchee – ijs.

Menu 2

Sate Ajam

  • Voorgerecht van gefrituurde pang – sit met chilisaus.
  • Krachtige wan – tangsoep.
  • Sate ajam.
  • Gado – gado.
  • Ajan curry.
  • Tjauw siu.
  • Babi ketjap.
  • Nasi goreng.
  • Stukjes watermeloen met vanille roomijs en spekkoek.

Informatie

De kookworkshop duurt ongeveer 4 uur en kost €49,50 per persoon. (inclusief de drankjes)

Deze kook­work­shop wor­dt gehouden op alle dagen van de week, en de start­tijd is in over­leg met u.
Indien de door u opgegeven datum en tijd niet beschik­baar is kri­jgt u dit z.s.m. te horen.
Het min­i­mum aan­tal deel­ne­mers is 4 per­so­nen, het max­i­mum is ongeveer 8 per­so­nen. ( uitloop tot 10 personen)
Betal­ing is con­tant na afloop of via de bank vooraf.
Wilt u via de bank betalen dan wordt de rekening vooraf via de mail aan u toegestuurd voor uw administratie.
Deze betaling dient voor aanvang van uw reservering door ons ontvangen te zijn.

Inschrijven

Inschrijven kan telefonisch op nummer 0174-641878, of exclusief voor deze workshop via het volgende formulier:

Velden met een * zijn verplicht