NIEUW! Cursus wijnen en spijzen combineren

NIEUW! Cursus wijnen en spijzen combineren Le Club Culinair

Informatie

Le Club Culinair heeft een nieuwe activiteit.

Een cursus wijnen en spijzen combineren.

Met de cursus wijn- spijs proeverijen leert u over de meest fantastische wijn – spijs combinaties, hoe ze te combineren en waarom.

De cursusinhoud ziet als er als volgt uit:

Er worden 5 avonden gegeven.

Ze zijn allemaal op een vaste dag, de dag waar u voor gekozen heeft.

( dinsdagen of woensdagen)

De avonden beginnen om 19:30 en eindigen rond 22.30/23.00.

Het aantal deelnemers is tussen de 4 en 8 personen met een uitloop tot 10 personen en de inschrijving van de cursus is op individuele basis.

De avonden gaan er als volgt uitzien:

Ontvangst met een glas prosecco en een amuse.

Daarna volgt het landenthema van die avond.

1e Avond Italie

2e Avond Frankijk

3e Avond De Elzas

4e Avond Chili

5e Avond Spanje

 

Agenda voor de dinsdagen:                                              

Dinsdag    06-10-20 Italie

Dinsdag    20-10-20 Frankrijk

Dinsdag    03-11-20 De Elzas

Dinsdag    17-11-20 Chili

Dinsdag    01-12-20 Spanje

 

Agenda voor de woensdagen:

Woensdag    07-10-20 Italie

Woensdag    21-10-20 Frankrijk

Woensdag    04-11-20 De Elzas

Woensdag    18-11-20 Chili

Woensdag    02-12-20 Spanje

 

 

 

U krijgt een inleidend verhaal over het desbetreffende land van die avond met een uitleg over het land, de gekozen wijnen en de begeleidende gerechten.

Aan het einde van de laatste avond krijgt u een bezoek mee waar alle themalanden, de geschonken wijnen en de gerechten in staan van elk avond met de recepten van de gereserveerde gerechten erbij zodat u het allemaal op uw gemak nog  een keer kunt nalezen.

De kosten zijn € 225,- = per persoon voor de hele cursus en het boek.

( betaling is voorafgaande aan de cursus )