Franse Keuken

Franse Keuken Le Club Culinair

Menu 1

  • AvocadoAvocado gevuld met een salade van gerookte kipfilet en kerriesaus
  • Krachtige groentebouillon met selderij en knoflook – croutons
  • Gegrilde kalfsentrecote met grove mosterdsaus uit Dyon
  • Aardappelgratin en gemengde salade
  • Creme brulee met vanille roomijs

Menu 2

  • Crepes SuzetteSalade van gemarineerde ossenhaas met kappertjes en geraspte oude kaas
  • Bieslook en truffeldressing
  • Krachtige uiensoep met thijm en oregano
  • Rosé gebraden eendenborstfilet met sjalottensaus
  • geroosterde aardappeltjes en gebakken groenten
  • Crepes Suzette ( warme flensjes met sinaasappelsaus en grand marnier geserveerd met roomijs )

Menu 3

  • CourgetteRucola salade met boeren brie, uitgebakken spekreepjes en fijne mosterddressing
  • Licht gebonden courgettesoep met stukjes geroosterde kipfilet
  • Gevulde parelhoenfilet met provençaalse kruiden
  • aardappelkoekjes en gebakken groenten
  • Gevulde soesjes met chocoladesaus en vanille roomijs

Informatie

De kook­work­shop duurt ongeveer 4 uur en kost €49,50  (4 gangen) of €42,50 (3 gangen) per persoon. (inclusief de drankjes)

Deze kook­work­shop wor­dt gehouden op alle dagen van de week, en de start­tijd is in over­leg met u.
Indien de door u opgegeven datum en tijd niet beschik­baar is kri­jgt u dit z.s.m. te horen.
Het min­i­mum aan­tal deel­ne­mers is 4 per­so­nen, het max­i­mum is ongeveer 8 per­so­nen. ( uitloop tot 10 personen)
Betal­ing is con­tant na afloop of via de bank vooraf.
Wilt u via de bank betalen dan wordt de rekening vooraf via de mail aan u toegestuurd voor uw administratie.
Deze betaling dient voor aanvang van uw reservering door ons ontvangen te zijn.

Inschrijven

Inschrijven kan telefonisch op nummer 0174-641878, of exclusief voor deze workshop via het volgende formulier:

Velden met een * zijn verplicht