De vegetarische keuken

De vegetarische keuken Le Club Culinair

Menu 1

  • Ravioli gevuld met ricotta en spinazie met bieslooksaus
  • Licht gebonden bospaddenstoelensoep met kruidencroutons
  • Quiche van broccoli met drie verschillende kaassoorten en roomsaus aardappelgratin en gemengde salade.
  • Romige griesmeelpudding met vruchtensalade en vruchtsaus met een rozet slagroom

Menu 2

  • Groenten empanadas met fetasalade en gemarineerde olijven
  • Krachtige Oosterse groentebouillon met groenten uit de wok en korianderblaadjes
  • Buideltje van pandanrijst gevuld met ragout van shi take en kerriesaus gereserveerd met gemengde salade
  • Salade van vers fruit met een bolletje vanille-ijs en een rozet slagroom

Menu 3

  • In frituurbeslag gebakken gevulde champignons gereserveerd op een bedje van rucola en gebrande noten met truffelmayonaise
  • Groentenlasagne met tomatensalade en gemarineerde olijven
  • Gevulde uien uit de oven met hollandaisesaus rozemarijnaardappeltjes en gemengde salade
  • Flensjes gevuld met banket bakkersroom en stroop gereserveerd met gebakken banaan met een bolletje vanille-ijs en vanillesaus.

Informatie

De kook­work­shop duurt ongeveer 4 uur en kost €49,50  (4 gangen) of €42,50 (3 gangen) per persoon. (inclusief de drankjes)

Deze kook­work­shop wor­dt gehouden op alle dagen van de week, en de start­tijd is in over­leg met u.
Indien de door u opgegeven datum en tijd niet beschik­baar is kri­jgt u dit z.s.m. te horen.
Het min­i­mum aan­tal deel­ne­mers is 4 per­so­nen, het max­i­mum is ongeveer 8 per­so­nen. ( uitloop tot 10 personen)
Betal­ing is con­tant na afloop of via de bank vooraf.
Wilt u via de bank betalen dan wordt de rekening vooraf via de mail aan u toegestuurd voor uw administratie.
Deze betaling dient voor aanvang van uw reservering door ons ontvangen te zijn.