De Thaise keuken

De Thaise keuken Le Club Culinair

Menu 1

  • Gewokte spekreepjes met teri yakisaus en gefrituurde knoflookchips
  • Krachtig saoto met Oosters garnituur
  • Plakjes gemarineerde hamlapjes met Spaanse peper uit de wok met kerrie-kokossaus gereserveerd met pandanrijst
  • Salade van vers fruit met een bolletje vanille-ijs , een rozet slagroom en een stukje spekkoek.

Menu 2

  • Krokante loempia gevuld met mie . stukjes kip en fijne groenten aangemaakt met chilisaus
  • Licht gebonden lenteuitjessoep gereserveerd met in de wok gebakken gemarineerde grote garnalen met korianderblaadjes
  • Reepjes runderfilet met ketjapsaus gereserveerd met een bolletje pandanrijst gevuld met gestoofde hete kip
  • Salade van lichees en ananas geserveerd met licheeijs en een rozet slagroom.

Menu 3

  • Licht gebonden garnalensoep met Oosterse kruiden geserveerd met surimi wontons
  • Gemarineerde stukjes kipfilet met geroosterde mais en uitjes gereserveerd met pittige katjangsaus op een bedje van Chinese kool
  • Tempura van witvis en broccoli met sezamzaad gereserveerd met vissaus op een bedje van pandan rijst
  • Mangosorbet met Oosterse fruitsalade

Informatie

De kook­work­shop duurt ongeveer 4 uur en kost €49,50  (4 gangen) of €42,50 (3 gangen) per persoon. (inclusief de drankjes)

Deze kook­work­shop wor­dt gehouden op alle dagen van de week, en de start­tijd is in over­leg met u.
Indien de door u opgegeven datum en tijd niet beschik­baar is kri­jgt u dit z.s.m. te horen.
Het min­i­mum aan­tal deel­ne­mers is 4 per­so­nen, het max­i­mum is ongeveer 8 per­so­nen. ( uitloop tot 10 personen)
Betal­ing is con­tant na afloop of via de bank vooraf.
Wilt u via de bank betalen dan wordt de rekening vooraf via de mail aan u toegestuurd voor uw administratie.
Deze betaling dient voor aanvang van uw reservering door ons ontvangen te zijn.