De Kookstudio

Welkom bij kookstudio Le Club Culinair

Kookstudio Le Club Culinair is een kookstudio die u op informele wijze de fijne kneepjes van het koken wil bijbrengen tijdens een gezellig middag of avond. Genieten staat bij ons hoog in het vaandel Kookstudio Le Club Culinair is gevestigd in het bedrijventerrein de Planeten in Poeldijk ,gelegen aan de rand van Den Haag. De kookstudio is gemakkelijk te bereiken en heeft zeer ruime (gratis) parkeergelegenheid voor de deur. Verder is de kookstudio professioneel ingericht met alle denkbare keukenapperatuur, tevens is er een gezellig eetgedeelte om te dineren of een drankje te drinken. Voor de warme dagen is kookstudio zelfs uitgerust met een airconditioning. Zo is er alles aan gedaan om u een geweldige dag te bezorgen.

Wat heeft Le Club Culinair u te bieden? Bij Le Club Culinair kunt u terecht voor de meest uiteenlopende kookworkshops:

  • Bonbonsworkshops
  • Petit fours maken
  • High tea maken en daarna met elkaar nuttigen
  • Kinderverjaardagen (koekjes bakken , pizza maken en een ijsje toe)
  • Kooklessen met aansluitend een diner
  • Thema kooklessen van alle landen (bv. Tapas, Italiaans, Oosters, Mediteraans of Grieks)

Bovenstaande workshops worden gehouden op alle dagen van de week. De starttijd is in overleg met u. Het minimumaantal personen is 4 , het maximum aantal is ongeveer 8 personen. (uitloop van 10 personen)

Mocht u met vrienden, familie of collega’s iets te vieren hebben , dan bent u bij Le Club Culinair aan het juiste adres om van uw feest een onvergetelijke dag te maken. Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen via de Contact pagina. Graag tot ziens.

Uw Chef – kok,

Martin Esman.