Tapas

Tapas Le Club Culinair

Tapas

Tapas

  • Mini carpaccio met balsamicodressing.
  • Salade van gemarineerde fetakaas, olijfjes, gemarineerde artisjokhartjes en groene sla.
  • Albondigas (kleine gehaktballetjes gestoofd in tomaten knoflooksaus).
  • Empanadas (halve maantjes van bladerdeeg met tonijn en fijne groenten).
  • Gemarineerde artisjokbodems met salade van gerookte kipfilet en serannoham.
  • Gamba’s in knoflookolie.
  • Spaanse quiche met verse peper en fijne groenten.
  • Flan catalaan met vanille roomijs.

Het bovenstaande tapasmenu is slechts een voorbeeld van best verkochte tapasmenu. Heeft u andere ideeën , dan kan dat natuurlijk ook.

Informatie

De kookworkshop duurt ongeveer 5 uur en kost €47,50 per persoon. (inclusief de drankjes)

Deze kookworkshops worden gehouden op alle dagen van de week, en de starttijd is in overleg met u.
Indien de door u opgegeven datum en tijd niet beschikbaar is krijgt u dit z.s.m. te horen.
Het minimum aantal deelnemers is 6 personen, het maximum is ongeveer 22 personen.
Betaling is contant na afloop. (geen pin)

Inschrijven

Inschrijven kan telefonisch op nummer 0174-641878, of exclusief voor deze Petit Fours workshop via het volgende formulier:

Velden met een * zijn verplicht