Menukaart

Menukaart Le Club Culinair

Voorgerechten

  • Menukaart FeaturedSalada van boeren brie en gerookte kipfilet met kruidendressing.
  • Tonijnsalade met gerookte zalm en cocktailsaus.
  • Runder carpaccio met balsamicodressing.
  • Avocado gevulde met kip- of kerrysalade en selderij.
  • Pate van beenham met mosterdsaus.

Soepen / Tussengerechten

  • CourgetteLicht gebonden courgettesoep met knoflookcroutons.
  • Fijne tomatensoep met dragonroom.
  • Krachtige uiensoep met Parmezaanse kaas.
  • Gebakken grote garnalen in een pappadum met teri-yakisaus.
  • Hartige taart van prei en uigebakken spekjes.

Hoofdgerechten

  • BiefstukGegrilde runderentrecote met basilicumsaus.
  • Rose gebraden kalfsbiefstuk met pestosaus.
  • Geroosterde kabeljauwfilet met blokjes gerookte zalm en bieslooksaus.
  • Gebakken varkensbiefstukjes met provencaalsesaus.
  • Gevulde parelhoenfilet met bospaddenstoelen en shi-takesaus.

Desert

  • AardbeiLuchtige grand notenparfait met grand marniersaus.
  • Aardbeienbavaroise met marasquinsaus.
  • Romige vanilleijs met chocolade-mintsaus.
  • Flensjes met roomijs en salade van vers fruit.
  • Luchtige chocolademousse met witte chocoladesaus.