Oosterse Keuken

Oosterse Keuken Le Club Culinair

Menu 1

Mihoen

  • Gemarineerde oedangs in tempurabeslag gebakken met pikante saus
  • Krachtige shi – takebouillon met kerrie.
  • Gebraden varkenshaasjes met tjsauw – siu kruiden.
  • mihoen en gewokte seizoengroenten.
  • Salade van vers fruit met vers litchee – ijs.

Menu 2

Sate Ajam

  • Voorgerecht van gefrituurde pang – sit met chilisaus.
  • Krachtige wan – tangsoep.
  • Sate ajam.
  • Gado – gado.
  • Ajan curry.
  • Tjauw siu.
  • Babi ketjap.
  • Nasi goreng.
  • Stukjes watermeloen met vanille roomijs en spekkoek.

Informatie

De kookworkshop duurt ongeveer 5 uur en kost €47,50 per persoon. (inclusief de drankjes)

Deze kookworkshops worden gehouden op alle dagen van de week, en de starttijd is in overleg met u.
Indien de door u opgegeven datum en tijd niet beschikbaar is krijgt u dit z.s.m. te horen.
Het minimum aantal deelnemers is 6 personen, het maximum is ongeveer 22 personen.
Betaling is contant na afloop. (geen pin)

Inschrijven

Inschrijven kan telefonisch op nummer 0174-641878, of exclusief voor deze workshop via het volgende formulier:

Velden met een * zijn verplicht